Revista Nº 10

Aquest any 2018 reprenem l’edició de la revista cultural de Hibrid 33 en format digital i en paper per poder assolir més audiència. Després d’una mica més d’un any aturats per motius personals de diversos membres de l’associació reprenem la iniciativa amb nous membres i col·laboradors.

Aquesta revista es publicarà trimestralment amb continguts d’interès cultural i social que avarcaran diversos continguts. Cal destacar que enguany es compleixen molts centenaris aniversaris i sobre tot cinquantenaris interesants dels que realitzarem alguns articles i assaixos duran el traurs d’aquest any.

El filo mes potent es el tema del cincuanteris dels que aquest any esta ben nudrid. 2018 significa que fa 50 anys ba ser el mitic any 1968 amb tot el que aquest esdeveniment comporta. El primer que es be al cap quan pensem en el any 1968 son les imatges amb blanc i negre de la revolucio estudiantil del maig de 1968 a Paris.

Continuant per la primavera de Praga, els macnicidis de l’activista negre pels drets civils Martin Luther King i del candidat demòcrata a la presidencia dels Estats Units Rober Kennedy. Tambe recordem els polemics jocs olimpics de Mexic que van concloure amb les manifestacions estudiantils de la plaça azteca de ciutat de Mexic.

L’any 1968 tambe ens ofereix importants cinquantanaris a l’ambit cultural. El mes emblematic en el mon del cinema es que celebren els 50 aniversari de la magistral película de ciencia aficció del director Stanley Kubrick “2001, una odissea a l’espai”.

Tambe va ser un any el qual la música rock-pop estaba amb un dels seus moments algids. Nomes a titul exemple el mitic doble album dels beatles “Doble White”. I per concloure nomes destacarem que aquet novembre es compleix el centenari del final de la Primera Guerra Mundial.

La majoria d’aquets esdeveniments socio culturals es veurant reflectits el llarg de les quatre edicions de la revista de 2018 amb una serie d’articles i asatjos.

La vull!!!