• Tot per la cultura

  Tot per la cultura

  Amb les activitats dels nostres socis, fem arrivar diversos projectes relacionats amb la cultura

 • THE GUARDIAN CONSULTORES

  THE GUARDIAN CONSULTORES

  Ser un més? O marcar la diferència?

 • Benvinguts

  Benvinguts

  Associacio Cultural d'Arts i Lletres

Que es hibrid 33?

Es un projecte i una realitat que les activitats que realitzen a traves de Hibrid 33 son del gust de tots el públics als que s'han adreçat al llar dels anys des de la creació de l'associació.

Vista la experiencia obrim altre etapa dintre dels espectacles de varietats artístiques i culturals, introduint la poesia, el teatre mes vanguardista barrejat amb el tradicional, L'oblidat circ de carrer, els comics i trobadors del nostre temps, utilitzant les tècniques mes depurades de posada en escena amb traces i transformacions pictòriques o grups d'imatges que tot i està en segon pla es fonen per donar un recolzament artístic que es desitgi.

GESTIO

Donat que l'asociació compte amb el suficient material tècnic, huma i creatiu, llevat de casos anomenats especials o de gran índole, per als quals comptem amb subministraments d'empreses o col·laboradors afins al nostre projecte, per poder realitzar qualsevol esdeveniment de petit a gran format.

Com es nutreix el nostre projecte?

Durant els anys que portem exercint la nostra tasca associativa i cultural, hem desenvolupat diferents esquemes de captació d'artistes socioculturalment de nivell elevat, en totes les facetes. Socis, simpatitzants i voluntaris fan que qualsevol esdeveniment per simple que sembli tingui una qualitat extremadament superior a altres projectes ja implantats en el passat.

La aportacio dels nostres socis vinculats a tallers formatius, esdeveniments, col·laboracions puntuals amb associacions, empreses i entitats. Fan que podem assumir la majoria de les nostres despeses. En casos molt concrets es demana alguna subvenció pero sol ser de mode logístic que econòmic.

Posar-se en contacte

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre periòdicament promocions i novetats.